Information inför bröllopet

Om brudparet

Våren 2001 korsades våra vägar för första gången när vi startade våra farmaceutiska utbilningar vid Uppsala universitet och blev kursare i knappt ett halvår tills Farhad flyttade tillbaka till Göteborg för att där - fortsätta sina studier. Vi tappade kontakten i många år men våren 2017 påbörjades vår resa tillsammans tack vare - om man nu vill kalla det; ödet? 

Farhad om Shilan

 Ödet förde mig tillbaka till Shilan efter så många år ifrån varandra. Idag är jag välsignad att ha henne i mitt liv och jag kommer inom kort få förmånen och äran att ha henne som min fru. Mitt hjärta har alltid klappat extra för Shilan och jag älskar hennes personlighet, hennes skratt och de historielektioner hon brukar ge mig. Med Shilan vid min sida blir jag hel och jag beundrar hennes dedikering i allt hon ger sig in på. Drömmen om att ha henne i mitt liv för evigt slår äntligen in och jag ska vårda varje ögonblick av den drömmen med ömhet.

Shilan om Farhad 

Mitt första minne med Farhad från studietiderna var hans varma omhändertagande sätt och att han ville alla väl. Jag är lycklig att vi funnit tillbaka till varandra för det är här vi ska vara - hos och med varandra. Vi har på kort tid gjort så mycket tillsammans och rest till platser jag aldrig trott jag skulle få se. Hans pedanta ordningsamma sidor älskar jag och känner mig lycklig lottad att ha en man som är så otroligt ambitiös, envis och målmedveten och som alltid hittar lösningar till det mesta. Du är min trygghet och mitt lugn när stormen drar förbi. 

Om Wirsbo herrgård

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1500-talet stoltserar Wirsbo Herrgård strax utanför Västerås i Västmanland som byggdes av Christoffer Boije Didricson. En ståtlig herrgårdspark inbjuder till rofyllt strosande och ett parti boule. Nere vid sjön finns avkopplande spa-bad och bastu, samt ekor för en stilla rodd i skymningen. Här finns mat för de mest kräsna gourmander, lagad av herrgårdens franske kock med erfarenhet från restauranger i Guide Michelin. Här finns också vackra rum - alla med spår av en unik historia. Många anrika personer har haft anknytning till herrgården på ett eller annat sätt. Bland annat släkterna de la Gardie, Stenbock, Boije af Gennäs och von Yxkull, samt Oskar II. Man kan spendera en kväll/helg i vad som en gång var vardera frälsningssoldaten Herman Lagercrantz och Oscar II:s sovrum. Här kan vackra lämningarna från herrgårdens orangeri upptäckas eller för den som vill korsa den så kallade ”Kungsbryggan” som uppfördes speciellt för Gustav III.

Bröllopskvällen

Efter avslutad vigselceremoni bjuds det på mousserande vin och snittar (alternativt alkoholfritt för de som önskar). Därefter samlas vi i middagsalen för att njuta av en trerätters bröllopsmiddag. Efter bröllopstårtan är det dags att slå klackarna i taket och för de som önskar så erbjuds det drycker i baren till självkostnadspris. 

Vi älskar barn, speciellt era, men en dag som denna tror vi att de har det roligare hos sina barnvakter (undantag görs för ammande barn) och därför vill vi gärna fira i vuxet sällskap.

Boende & logi

Skäm bort er själva med en romantisk och barnfri helg i en härlig, naturskön miljö. Välj mellan en eller två övernattningar i dubbelrum. Åk gärna hit på fredag, slappna av på lördagen så är humöret och energin på topp inför bröllopskvällen. 

För bokning av logi på fredagen och lördagen alternativt endast lördagen; ange vänligen i OSA-formuläret vad som önskas. Rummen bokas utifrån önskemålen i mån av plats enligt priserna nedan. 

Juniorsvit - 1900 kr/natt                            
Herrgårdsrum - 1750 kr/natt                
Herrgårdsrum annexet - 1550 kr/natt            
Enkelrum - 850 kr/natt  

Ett varmt hjärtligt välkommen till vad för oss kommer att bli en oförglömlig kväll!